wilperdijk
 
 
 
 
Jaaa! Nummer zeven is geboren, een zwart teefje. Komen er nog meer? Inmiddels is bijna de hele familie aangeschoven rond de werpkist, het enige geluid is het piepen van de pups, het puffen van Quinta en de oh’s en ah’s van de toeschouwers.
vrijdag 7 maart 2008
Ja echt, nummer acht is net geboren (00.25 uur). Net zo gezond en zwart als de rest, maar wel erg groot, 522 gram. Een reu. Drie teefjes en vijf reutjes zijn er nu geboren. Dit zal toch wel echt de laatste zijn?
Het bleef bij acht. Quinta is erg trots op haar kindjes en dat kan ze echt wel zijn. De puppy’s gaan in de werpkist gelijk op zoek naar melk. Quinta geeft hen dat maar al te graag. Als de puppy’s over elkaar heen rollen, om maar de beste tepel te pakken te krijgen, kijkt Quinta tevreden en heel voldaan naar haar kroost en likt er zo nu en dan eentje. Een geweldig mooi en lief gezicht.
Voor ons, maar vooral voor Quinta is de nacht heel kort. Zij heeft haast geen oog dicht gedaan, constant is ze druk met haar puppy’s.
Het kwispelen zit bij de flatcoatedpuppy’s in het bloed, je ziet de staartjes nu al heen en weer gaan. De neusjes worden ook al heel goed gebruikt, als ze op zoek gaan naar melk. Met de ogen en oren nog dicht (gaan pas na plm.2 weken open) weten ze de tepels van Quinta te vinden.
Van middag is de dierenarts langs geweest. Hij heeft de puppy’s nagekeken en Quinta een spuit gegeven, om de mogelijke laatste  resten van de Moederkoek af te laten vloeien. De dierenarts was erg tevreden over moeder en puppy’s.
De puppy’s zijn allemaal al een beetje gegroeid. Elke fokker zal het ook wel zeggen, maar echt: dit zijn voor ons (en toekomstige eigenaren) de mooiste en liefste puppy’s van de hele wereld.


Quinta hoogzwanger >>

De eerste 2 pups >>

Nummer drie, vier en vijf >>

Nummer zes >>

Jaaaa!! Nummer zeven >>

Film%20eerste%202pups.htmlPuppy%20nummer%206.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1shapeimage_3_link_2shapeimage_3_link_3shapeimage_3_link_4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
donderdag 6 maart 2008
 
Lucky number seven!
 
Nummer acht!!